Twiddler1

Annonse


«Fikledings» for PC og Palm

Twiddler1Oppdatert 01.02.2001: Leser Johnny Birkelund informerer om at Twiddler2 IKKE kan kobles til Palm på en enkel måte, fordi den benytter PS2. Derimot var den første Twiddler egnet for håndholdte.

Etter at vi skrev om Alphagrip, sendte leser Rune Offerdal inn tips om en annen dings som erstatter den tradisjonelle tastatur-løsningen: Twiddler2.

Fem tommeltotter

Twiddler2 opereres med en hånd, og holdes som vist på illustrasjonen. Ved hjelp av å kombinere fem knapper for tommelen, og 12 for resten av fingrene, har man i teorien tilgang til så og si like mange knapper som et fullt tastatur.Twiddler2

Men det som gjør denne dingsen ekstra spesiell, er at den registrer bevegelser du gjør med hånden, og lar deg derfor styre en muspeker på skjermen. Du kan da bruke Twiddler2 som en enhånds erstatning for både tastatur og mus på vanlige datamaskiner, men kan også kobles til lommedatamaskiner med Palm OS.

Annonse


Les mer om Twiddler2 på www.handykey.com.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse