Mitsubishi 7000

Annonse


Sportsbil med mp3 og GPS

Mitsubishi 7000– RPM 7000 gjør med sine ekstreme egenskaper og anvendelighet et radikalt oppgjør med våre forestillinger om hvordan en sportsbil skal se ut, mener Mitsubishi.

Deres ingeniører har tatt mål av seg til å konstruere en sportsbil verden hittil ikke har sett maken til. RPM 7000 skal etter sigende kombinere det beste fra on- og offroad sportsbiler, samtidig som den byr på komfort og anvendelighet.

GPS og MP3

Viktige bestanddeler i denne kombinasjonen av råskap og »hverdagslig komfort» er GPS-navigasjonssystem og integrert CD- og MP3-spiller, skriver danske IT-avisen.

Sannsynligheten er likevel minimal for at noen vil kjøpe bilen utelukkende på grunn av MP3-spilleren. Da er det andre finesser og detaljer som vil appellere sterkere til bilgale kjøpere.

Annonse


– Stil og design er ingenting verdt dersom ikke innholdet følger med. Vi har lagt meget stor vekt på at RPM 7000 skulle ha all den kraft, som gjør den til en ultimat sportsvogn, sier Mike Desmond, sjefsdesigner hos Mitsubishi Research and Design.

Ytelse

I tråd med dette drives bilen fremover av en firesylindret Lancer Evolution-motor med dobbelt turbolader, med en ytelse på hel 315 hestekrefter ved 6.500 omdreininger.

Dessuten er bilen utstyrt med permanent firehjulstrekk, aktive differensialer (Active Control Transfer, ACT), 5-trinns girkasse, 3-platet kullfiber racerkobling og ventilerte skivebremser med 8-stemplet kaliber foran og 4-stemplet bak.

I tillegg altså til MP3-spiller. Og GPS.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse