Lord of The Rings Ork

Annonse


Ringenes Herre – endelig trailer

Lord of The Rings OrkSamtidig som traileren til Lord of The Rings, alle rollespilleres våte drøm, slippes på kinoer over hele verden, relanseres Internettsidene til filmen – www.lordoftherings.net. Men, og det er et stort MEN – uten traileren. SF Norge lover imdlertid en nettopplevelse utenom det vanlige, med skjermbeskyttere, synopsis av karakterene, bilder fra filmingen, interaktive kart over Tolkiens mystiske verden, chatterom, video- og lydkutt.

Men traileren må nettpublikummet altså vente på en hel uke.

Firmaet bak nettstedet, New Line, har høye forhåpninger til nettsiden. Da de lanserte den forrige virtuelle Ringenes Herre i april i fjor, fikk siden 1.7 millioner treff den første dagen og tilsammen 6.6 millioner i løpet av den første uken, og passerte dermed med solid margin suksesser som Star Wars, som »bare» kunne skilte med 1.1 milllioner treff første dag.

Superhemmelig

Mange har i utgangspunktet vært kritiske til en filmatisering av Tolkiens trilogi om hobbitene Frodo, Bilbo, trollmannen Gandalv og alle de andre merkverdige vesenene som befolker den keltisk-inspirerte myteverdenen. Produsentene har holdt kortene tett til brystet, med det resultat at forventningene er skyhøye i forkant av glimtet fra filmen.

Annonse


Opptakene, som selvsagt har vært stengt for publikum, har foregått på New Zealand over de siste 14 månedene. Informasjonen om filmen vil bli lagt ut i porsjoner på nettsidene, for deretter å bli oppdatert daglig i den siste tiden før premieren om et knapt år.

Ringenes Herre ble i fjor utnevnt til århundrets mest populære bok. Mer enn 50 millioner mennesker verden over har lest Tolkiens mesteverk, men det er første gang trilogien blir filmatisert. Den første filmen i trilogien har premiere i år 2001, den andre i 2002 og den tredje i 2003.

Det er etter sigende benyttet banebrytende teknologi i dette filmprosjektet. Blant skuespillerne finner vi navn som Sean Austin, Sean Bean, Cate Blanchett, Orlando Bloom og Elijah Wood.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse