Final Fantasy techdemo

Annonse


Bak scenene i filmen Final Fantasy

Final Fantasy techdemo

Traileren til Final Fantasy er et klart eksempel på hvordan digitale skuespillere ikke står nevneverdig tilbake for sine mer »virkelige» kolleger. Takket være fantastiske animasjonsteknikker, har Square Pictures og Colombia Tristar Interactive skapt et knippe meget livaktige virtuelle »skuespillere». Ikke minst takket være et ekstra lag rynker(!) – en prosess som forklares på samme side som du finner traileren.

Det japanske spillselskapet Square Inc. punger ut nærmere 900 millioner kroner for filmen, som baseres på et av tidenes mest populære Playstation-spill. Stemmene i filmen tilhører ikke så rent lite kjente skuespillere, som Donald Sutherland, James Wood, Alec Baldwin, Steve Buscemi, Ving Rhames, Peri Gilpin og Ming-Na.

På spill(e)filmens hjemmeside www.finalfantasy.com kan du foruten traileren, animasjoner og skuespillerne, også ta en kikk bak scenene og granske en rekke stillbilder fra ulike miljøer.

Annonse


Historien bak Final Fantasy er temmelig depressiv, men like fullt fantastisk: Året er 2065 og verden er preget av ødeleggelse og almenn forvirring. Byene er fraflyttet, menneskeheten redusert til en tidel – de få som er igjen må finne måter å oveleve på. »Final Fantasy tar seeren med inn i en verden der man må spørre seg om meningen med begreper som »liv» og »kjærlighet», og den filosofiske definisjonen av »hjerte», lover filmmakerne.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse