Annonse


Fet MP3 i bilen

Teknologien som ligger til grunn for det amerikanske amerikanske selskapet Visteons nye MP3-spiller for bilen heter PhatNoise, og er laget slik at det lett skal kunne integreres i vanlige bilstereosystemer. Tilkoblingene er nemlig de samme som brukes på vanlige CD-magasin.

PhatNoise spiller både MP3- og WMA-filer, og filene lagres på spesielle utskiftbare moduler med kapasitet på opptil 20 GB. En PhatNoise-modul er omlag på samme størrelse som en PDA, og kobles til datamaskinen din via USB for overføring av filer.

Selve PhatNoise-boksen innstalleres i bilen din, enten i bagasjerommet, i hanskerommet, eller under bilsetet.

Andre versjoner av Visteon Mach MP3 lar deg spille CD-R plater som inneholder MP3-filer.

Annonse


For mer informasjon, se www.evisteon.com og www.phatnoise.com.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse