Annonse


Dotcom-skjebne for DotComGuy

Mye har skjedd i dotcom-sektoren siden Mitch Maddox, alias DotComGuy, låste seg inne med Pc, Internett og kredittkort 1. januar 2000. Kort sagt gikk han inn i huset som et vandrende symbol på den voldsomme optimismen i IT-næringen. DotComGuy ble lovet nesten 900.000 kroner av sponsorer som var grepet av bransjens halleluja-stemning.

I disse dager, ett år etter det selvpålagte nett-fengselet, låser Maddox seg ut av huset – like blakk som da han gikk inn. Sponsorene har nemlig gått tomme for penger, melder FuckedCompany.com.

DotComGuy ser like fullt lyst på tingenes tilstand.

– Det har vært et flott år, hilser han sine faste seere på hjemmesiden dotcomguy.com. – Nå skal DotComGuy tilbake til samfunnet – men vil samfunnet takle det? Alle vi i DotCom Guy In., og spesielt DotComGuy selv, takker for all støtte i disse 366 dagene.

Annonse


I løpet av året som gikk har DotComMaddox både rukket å opptre på CNN og få besøk av Miss Dallas. Det har hele tiden vært mulig å følge den innesperrede mannens gjøren og laden via webcam og chat.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse