Napster (MP3-program)

Annonse


Napster saksøker sportsbutikk

Napster (MP3-program)Napster hevder selskapet Sport Service selger klær med Napster-logoer på, og saksøker selskapet for misbruk av opphavsretten. Sport Service driver en webside ved navn napsterstore.com der de selger t-skjorter og capser med Napsters etterhvert så karakteristiske katte-logo.

– Forvirrer

Virksomheten skaper forvirring og skader Napster, hevder musikktjenesten i sitt søksmål. Napster krever umiddelbar stans av salget og erstatning for misbruk av selskapets varemerke.

Napster er selv rammet av søksmål fra musikkindustrien, som ønsker å stoppe selskapets kontroversielle fildelingstjeneste. Dommen ventes å sette standard for hvordan beskyttet åndsverk som musikk og film skal distribueres på nettet i fremtiden. Rettssaken følges derfor med stor spenning av musikk- og filmindustrien.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse