Annonse


Alle Solskjær-kamper på nett

Fra og med neste sesong sendes samtlige kamper på manutd.com.

Manchester United utnytter en klausul i TV-rettighetene, som gir samtlige klubber i Premier League senderett på Internett med tidsforsinkelse.

Samtlige kamper som spilles i helgene vil bli klubbenes eierskap ved midnatt mandag. Kamper som går i uken er tilgjengelig på nettet ved midnatt.

Verdens rikeste fotballklubb kan skuffe inn hundrevis av millioner pund ekstra på tjenesten. Klubbens administrerende direktør, Peter Kenyon, tar sikte på å utnytte alle mulighetene som nettet gir.

Annonse
– Vi har en antatt seks millioner fans i Storbritannia og ytterligere 20 millioner over resten av verden. Når vi får rettighetene kan vi utnytte disse bildene på alle de plattformene vi opererer innenfor, sier han til Sunday Telegraph.

Arsenal og Liverpool vurderer begge samme type tjeneste som United, skriver avisen. Klubbene søker også tillatelse til å legge ut alt arkivmateriale siden Premier League ble dannet i 1992.

– I gjennomsnitt er vi på TV omtrent 14 ganger i året. Det betyr at 18 eller 19 kamper ikke blir sendt. Selv tirsdag eller onsdag etter kampen er dette et verdifullt tilbud for våre supportere, sier Kenyon.

(Origo)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse