Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Enorm interesse for IGI-demo

De første 24 timene etter at demoversjonen av det nye actionspill Project IGI ble lagt ut, strømmet 50 000 ivrige spillere til Eidos’ hjemmesider for å laste den ned. Demoen finner du blant annet på ITavisen.nos sider.

I Project IGI (I’m Goin In) får du boltret deg som hemmelig agent, både for Storbritannia og USA, med å infiltrere militære komplekser rundt omkring i verden. Med andre ord: masse våpen, mye action, og fet grafikk.

– Etter at demon ble lagt ut på tirsdag, har den spredt seg til flere hundre nettsteder. Både vi og Eidos har blitt rent ned med e-post fra personer fra hele verden som vil kjøpe spillet, sier adm. direktør Henning Rokling i en melding fra Innerloop, selskapet som har utviklet spillet.

Distributøren Vision Park melder at Project IGI vil lanseres i desember/januar rundt årsskiftet, men det er usikkert om det blir å finne i butikkene før jul.

Den populære demoen kan du laste ned fra våre demosider.