Hack

Annonse


Microsoft i hackermøte

HackTo ganger i løpet av en uke lykkes tenåringshackeren Dmitri med å ta seg inn en av Microsofts websurfere. Dette ble i første omgang benektet fra Microsofts side, men de har tydeligvis endret oppfatning.

I følge the Register traff Dimtri representanter for Microsoft i Holland for en uke siden, og dette skal være første gang at programvaregiganten er i et slikt møte med en hacker.

Møtet skal ha funnet sted i nærheten av Amsterdam flyplass, der både selskapet PR-sjef samt tre andre i staben, skal ha vært til stede.

Konverserte med offeret

Men hva som skjedde under møtet vil verken Dmitri eller Microsoft uttale seg om. – Vi har møttes og hadde en verdifull konversasjon, sier Michiel Gosens, talsmann for Microsoft i Holland.

Annonse
Dette er alt Microsoft ønsker å si om saken, men andre kilder internt i selskapet sier at det foreligger planer om å stevne hackeren for retten.

Det som er trolig, er at Dmitri har funnet et sikkerhetshull, som de fra før ikke kjente til. Da er det ikke særlig overraskende at de legger lokk på saken.

Dmitri skal etter sigende være en 19 år gammel IT-student, men hva hans virkelige navn er, har ikke media klart å finne ut.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse