Annonse


Pippi & Co på Internett

Dette er Lindgrens første offisielle hjemmeside og anbefales for mimringens skyld.

Denne uken fylte Astrid Lindgren 93 år. Hun delte ut Lindgren-prisen til en forfatter, og i samme slengen hadde barnebokforfatteren den offisielle lanseringen av nettstedet sitt (se lenke under denne artikkelen).

Her kan du lese korte beskrivelser av de ulike rollefigurene og korte utdrag fra bøkene. Lindgren forteller også hvordan ideene til de ulike figurene dukket opp. For eksempel kom ideen til brødrene Løvehjerte en dag hun besøkte en kirkegård, og leste på gravsteinene.

Overraskende tynt innhold

Illustrasjonene på siden kan gjenkjennes fra bøkene og filmene, og du kan også lese om alle bøkene og hvilken det har blitt filmer av gjennom årene.

Annonse
Det er gledelig med en Lindgren-side, men det er bare synd den ikke har gått litt lenger. Du kan for eksempel ikke bestille bøker og siden er alt i alt veldig tynn, tatt i betrakting det materiale man har hatt å jobbe med.

Man får håpe at siden snart inneholder flere aktiviteter for små og store barn.

Lindgren-siden kan ses på www.astridlindgren.se.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse