Annonse


Gratis wapleser til PDA

MPS virker som et virtuelt OS, og gjør det mulig å kjøre WAP-leseren på Epoc, Palm, CE og Windows XX. Demoversjonen som er gratis, har visse begrensninger i minnet. Ut over dette fungerer den på samme måte som fullversjonen.

Dermed kan du altså få gratis WAP både til Palm og til Psion. Kjører du PocketPC er det bare de med eldre versjoner som trenger dette programmet. WAP-leseren er en alfaversjon, så du må regne med en del begrensninger.

En annen ting som er interessant med MPS er muligheten for også å kjøre andre program på denne ”plattformen”. Du kan også kjøpe programmet VAG II og utvikle dine egne program for denne typen utstyr. Fra hjemmesidene til Palmware kan du laste ned varianter av kortspill, Yatzee og Monopol og spille dem på PDAen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse