Annonse


Lommeprinter til PDA-en

Verdens minste fargeprinter, Canon BJC-55 kom til lager i Norge i dag. Skriveren er til forveksling lik BJC-50, men har USB-tilkobling og mulighet for å skrive ut i fotokvalitet.

BJC-55 veier 900 gram og er ikke større enn at du lett smetter den ned i dokumentmappa.

Wapland.no har over tid testet en BJC-50, forgjengeren til BJC-55. Dette har vist seg å være en driftssikker liten printer med svært god utskriftskvalitet. Hastigheten på fargeutskrifter er riktig nok ikke all verden, og skal du ta utskrift av Norges lover må du regne med å skifte en del blekkpatroner før du er ferdig.

Annonse
BJC-55 skal ha den samme utskriftskvaliteten som BJC-50, og kan i tilegg kjøre fotopatroner tilsvarende de som benyttes i BJC-85. Det betyr at du bruker et blekk med høyere lystetthet og jevnere gradering. På fotopapir og papir av høyere kvalitet gir dette overraskende fine utskrifter. Du kan også kjøpe et skannerhode og bruke maskinen som skanner.Canon BJC-50 (med PDA)

For småjobbene

Til printeren finnes også en arkmater som gjør det mulig legge 30 ark i papirskuffen. Dette er en ganske elegant løsning, men satser du på å være ultraportabel kan det kanskje være like greit uten. Maskinen er uansett ikke særlig egnet for store utskriftsjobber.

Printeren har oppladbart batteri og IR-port. Det kan være vanskelig å finne gode drivere for den som kjører på en nyere PDA, men har du windows CE 2.0 eller 2.1 finner du drivere på Canons hjemmesider. Det er også skrevet drivere for Psion EPOC som virker bedre enn driverne som følger med fra Psion.

Med litt romslige lommer og 3.850 kroner å avse kan du altså putte BJC-55 i frakken og vandre ut som et mobilt kontor.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse