Annonse


Tele2 gir ikke opp priskrig

Tele2 setter igjen ed prisene på å ringe fra fasttelefon i Norge til fasttelefon i Sverige, Storbritannia og USA. Prisen fra fasttelefon til Telenor Mobil settes også ned.Dette er et ledd i priskrigen med Telenor, opplyser Tele2 i en melding.

Et løfte er et løfte er et løfte!

– Tele2 har gitt et prisløfte til sine kunder om alltid å ligge under Telenors standardpriser. Dette kommer vi til å holde. Vi har og skal ha en prisledende posisjon i det norske telemarkedet. Derfor senker vi prisene ytterligere, sier informasjonssjef Ove Narvesen i Tele2.

De nye prisene er:

  • til Sverige: 59 øre pr. minutt·
  • til Storbritannia: 69 øre pr. minutt
  • til USA: 88 øre pr. minutt

Med rabattordningen Nære & Kjære blir prisen på samtalene ytterligere 20% lavere.

Annonse
Ny pris fra fasttelefon til Telenor Mobil er kr. 1,40.

Startprisen på alle samtaler er 48 øre, med rabatt, 38 øre. Og de nye prisene gjelder fra i dag.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse