Annonse


Mp3-oversikten

Alle de bærbare MP3-spillerne har en innebygd lagringskapasitet, som oftest ligger på 32 eller 64 MB. Kjøper du en spiller med 64 MB i lagringsplass, gir det rundt en time eller to med musikk av høy kvalitet.

Men det er fullt mulig å utvide lagringskapasiteten med minnekort. Men flashminne er som kjent dyrt, og derfor er det kanskje lurest å kjøpe en spiller som i utgangspunktet har mye minne.

Få kjøper flash-kort-Hittil har ingen av våre kunder ønsket å kjøpe flashkort for å utvide minnet, opplyser Spaceworld på Karl Johan. I følge Spaceworld er 64 MB tilstrekkelig for de fleste.

Annonse
Dersom du vil bytte ut musikken ofte, er det ikke sikkert behovet for minne er like stort. Men da er du igjen avhengig av å være i nærheten av datamaskinen din, og dersom du synes tid er penger, er det neppe den beste løsningen.

Butikken har også fått inn overraskende få klager på spillerne, bortsett fra de første RIO-spillerne. Den mest populære spilleren er i disse dager Thomson Lyra hos butikkjeden , og spillerne fra Samsung, Pontis og Lyran går også bra.

-Vi har ikke profilert så mye på RIO etter at det kom inn en rekke klager på de første modellene, og etterspørselen etter disse modellene er ikke lenger særlig stor, opplyser Spaceworld.

Et Compact Flash Card 32 MB koster i dag 1065 kroner. 64 MB koster 1995 kroner, i følge prisoversikten til digitalnet.no. I Sverige ligger prisene noe lavere.

De første MP3-spillerne med minne på 16 MB, som kom først på markedet, begynner nå å bli veldige billige. Men de holder sjelden kvaliteten som man ønsker på en slik spiller.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse