Annonse


Jobmatch vil ut

– Nå starter vi med Italia og deretter kommer turen til England og Sverige i løpet av neste år. Deretter går vi inn i ett land hver måned, hvor vi starter med Tyskland.
I løpet av de neste to år skal vi dekke 20 land, heter det i en melding fra adm. direktør Steffen Hjaltelin i JobMatch World Wide AS i Danmark.

Lett å oversette

Arbeidssøkere legger inn sin CV i databasen til JobMatch ved å velge mellom en rekke utdannelser og arbeidserfaringer, som er definert på forhånd.

De faste rammene gjør det enkelt å oversette de faglige kvalifikasjoner og erfaringer til andre språk. Dermed gir det også jobbmuligheter på tvers av grensene i Europa.

– Hvis man legger inn sin CV på norsk fra en pc i Oslo, så kan den trekkes frem av en arbeidsgiver i f.eks. Italia få minutter etter og da oversatt til Italiensk. Dette er unikt for JobMatch, sier adm. Direktør Terje Rustad i det norske selskapet.

Annonse


Søkere partnere

Jobmatch vil fremdeles basere seg på et partnersamarbeid, der partnerne sine vinduer blir drevet av JobMatch sin database.

JobMatch Norge startet i desember 1999. Selskapet har nå en database med mer enn 13 000 Cv’er og er hevder at de for øyeblikket har den databasen som vokser hurtigst. JobMatch Norge regner med å undertegne ytterligere 5-10 avtaler med nye partnere i løpet av året.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse