Annonse


Elektronisk musematte

Ikke før vi har fått Internett-tastatur med hurtigaksess til nett og e-post, dumper en ny dings ned på det allerede overfylte skrivebordet: MySmart Pad er en elektronisk musematte med programmerbare knapper for øyeblikkelig tilgang til »alt» på nettet.

Trykk på en knapp

Mysmart Pad ser ut som en tykk musematte som kobles til PC-en via USB-kontakten. Musa legges midt på matten, men på grunn av den begrensede plassen, er ergonomien så som så.

De fem øverste knappene på matten, gir tilgang til Nyheter og referanseverk, Underholdning og sport, Business og finans, Hus og helse, og Shopping og Reise.

Personalisert portal

Så snart du klikker på en funksjonsknapp, vises en dialogboks med en rekke underkategorier.
Når du klikker på en av dem, får du nok en liste på skjermen. Du kan fritt endre eller legge til andre linker. Mysmart Pad leveres dessuten med maler som er sponset av ymse nettsteder.
Når du vil fornye linkene, kan du bare stikke en ny mal inn i musematten.

Annonse


Matte med smartkortleser

Aller øverst på musematten har en kortleser for smartkortet Mysmart.key. Smartkortet fungerer som et kryptert og passordbeskyttet gjemmested for dine personlige data.
Når du setter inn kortet i smartkortleseren, kan du bruke det til å logge deg på systemet og til å ta vare på data du trenger når du skal handle nettbutikker.

For deg som elsker knapper

Hvis du er nybegynner på nettet og elsker knapper, er Mysmart Pad kanskje noe for deg?Uten mus koster den bare 20 dollar, eller om lag 150 kroner, fra www.mysmart.com.

For oss andre er den elektroniske musematten like unødvendig som mange av de husholdningsapparatene som okkuperer kjøkkenbenken.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse