Annonse


GPRS-råtass fra Motorola

Den kan kanskje kalles storebroren til v100, chatboardet som nå skal lanseres for salg i Norge, men Accompli 009 stiller egentlig i en klasse for seg selv. Motorola velger selv å kalle dette for en Personal Interactive Communicator

Følsom og fargerik

009 har nemlig et 256-fargers display, og et eget ikonstyrt og programmerbart grafisk brukergrensesnitt.

I likhet med v100 kommer den med et tastatur for rask inntasting av notater og SMS-meldinger, men skjermen på 009 vil også være trykkfølsom, og støtte håndskriftsgjenkjenning.

PDA-telefon

Blant funksjonene finnes altså en wapleser, men også e-post, kalender, adressebok, notisblokk, SMS, og til og med muligheten for å sende fax.

Annonse
I tilleg til at det hele altså skal fungere over GPRS, er Accompli 009 samtidig en 3-bånds GSM-terminal, som betyr at du kan ta den med så og si over hele verden. 009 vil heldigvis også kunne fungere som en mobiltelefon, ved hjelp av medfølgende handsfree-utstyr.Motorola GPRS-PDA

Den perfekte julegave?

Den gode nyheten er at denne GPRS-telefonen etter alt å dømme vil havne i norske butikkhyller allerede før jul – Motorola har nemlig planer om å få Accompli 009 ut på det Europeisk markedet i løpet av fjerde kvartal i år.

Mens vi venter på det kan du se en liten videosnutt av den her.

Prisen er det foreløpig ingen som har villet si noe om…

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse