Annonse


Gratis surfesikkerhet

Avtalen er med Norman, og gjelder i første omgang kun for de norske brukerne. Brukerne hos LibertySurf kan laste ned programmene gratis fra 1. oktober. ISPen betaler Norman for antall brukere som benytter seg av tilbudet.

– Avtalen har frem til årsskiftet en verdi på mer enn en million kroner, og avregning vil skje i slutten av hver måned. Avhengig av tilveksten på brukere frem til nyttår, vil beløpet kunne bli langt høyere, sier viseadm. direktør Jan Kristensen i Norman ASA i en pressemelding.

Rammen på en million kroner gir nemlig bare 500 brukere, dersom verdien per pakke er 2.000 kroner.

Vil beskytte kundene

– For LibertySurf representerer dette en betydelig, men riktig investering. Vi ønsker å gi våre kunder en nyttig, vesentlig og absolutt nødvendig merverdi i form av sikker Internettbruk.
– Vi tror mange nettbrukere er lei av ulike tilbud som har kamuflerte begrensninger. Folk er kvalitetsbevisste. Derfor håper jeg de vet å sette pris på at de får en anerkjent programpakke med en markedsverdi på over 2.000 kroner, sier adm. direktør Christian Wilse i LibertySurf Norge.

Annonse


(

Gavepakke

)I praksis innebærer avtalen at LibertySurf-brukere gratis får installere tre sikkerhetsprodukter fra Norman. Det første programmet er antivirusprogrammet Norman Virus Control. Også Norman Privacy, som er et program som bl.a. gir sikker e-post kryptering, følger med i pakken.

Om kort tid vil brukerne også gratis få installere Norman Personal Firewall, en programvare som gir privatbrukere en brannmur rundt sin PC.

KundestøtteBrukerne får hjelp enten ved å kontakte LibertySurf eller Normans egen supporttjeneste. LibertySurf lover også sørge for at kundene får tilgang til oppdaterte versjoner av programmene, samt løpende informasjon om ulike sikkerhetstrusler.