Annonse


ME – julepresang til Microsoft

En kvart million eksemplarer av operativsystemet ble revet bort i løpet av de fire første dagene det var i salg. Microsofts oppgradering av Windows 98 kommer til å passere 400.000 solgte innen en måned og enkelt og greit klyve forbi millionen før årsskiftet, tror analysefirmaet PC Data.

Likevel utgjør første runde salg av Windows Millennium Edition bare en tredel av det både forgjengerne Windows 95 og 98 maktet.

– Windows ME har et godt stykke igjen før det blir bestselgeren i år, sier forskningssjef Roger Lanctot ved PC Data til Reuters. Microsoft selv markedsfører Windows ME som en oppgradering snarere enn som et stykke helt nødvendig ny teknologi.

Tross skepsisen, tror Lanctot at operativsystemet kan være sparket som får salget til forbrukermarkedet til å ta av før jul.

Annonse


– Windows ME er det viktigste stykke programvare i 2000, hevder Lanctot fast.

(Origo)

Annonse