Annonse


Wapsidene du ikke visste du trengte

Med sitt arsenal av waptjenester og linker håper Trondheimsgjengen i WapTheWeb prøver å få folk til å skjønne at det faktisk går an å bruke wap til mye forskjellig, både nyttige og unyttige formål. Ideen har vært at, slik det har vært på web, så er “meningsløs” surfing viktig for å få folk til å tro på mobilt Internett.

– Vi gjør dette først og fremst fordi det er gøy, og bruker mange av disse tjenestene selv, sier Trond Nordby i WapTheWeb.

Her er det foreløpige utvalg av wapsider fra WapTheWeb:

Visum- og gifteguide

http://wap.waptheweb.no/visum/
Ut å reise? Her får du vite om du trenger visum til det landet du skal reise, oversikt norske ambassader, og til og med hvor og når du kan gifte deg i de forskjellige landene.

Annonse
Apotek

http://wap.waptheweb.no/apotek/
Dosering, bivirkninger, og praktisk informasjon om reseptfrie legemidler. Gifteklar?

Redningsskøytene

http://wap.waptheweb.no/redning/
For de som er ute i småbåt og trenger eskorte fra redningsskøyta.

Waphome

http://home.waptheweb.no/ eller http://www.waptheweb.no
Lag din egen WAP hjemmeside, med bilder og mange linkefunksjoner. Du velger selv om du lager hjemmesiden din på web eller rett på waptelefonen.

Bilinfo

http://wap.waptheweb.no/bil/
Finn din lokale forhandeler av ulike bilmerker eller importør. Dette kan for eksempel være nyttig om du er på ferie og har behov for å komme i kontakt med nærmeste merkeverksted.

Førstehjelp

http://wap.waptheweb.no/hjelp/
Det kan være greit å ha tilgang på denne tjenesten om ulykken først skulle være ute. Her finnes råd om hva du bør gjøre og hvordan.

Nokia 7110 tips

http://wap.waptheweb.no/nokia/
Noen nyttige og enkle tips for blant annet innstillinger og oppsett av waptelefonen Nokia 7110.

– Den norske regjering m/bilder

http://wap.waptheweb.no/ap/
Ikke alltid like lett å huske sånt. Kjekt å ha om du skulle få noen kinkige spørsmålom hvem som er fiskeriminister og hvordan han ser ut.

Waplinker og Hjemmesider

Men blant det stadig voksende antall tjenester fra WapTheWeb finnes også “tunge” applikasjoner, slik som tjenesten Norske Linker (http://wap.waptheweb.no/linker), og WapHome (http://home.waptheweb.no), hvor man kan bygge sine egne hjemmesider og kommunisere med andre wappere.

– WapHome laget vi rett og slett for å holde kontakten med hverandre i vennekretsen, og vi bruker det flittig den dag i dag, sier Nordby til Wapland.no.

Mer informasjon om WapTheWeb kan du wappe deg til på wap.waptheweb.no eller på web.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse