Yahoojapan

Annonse


Mest treff for Yahoo!

YahoojapanAOL leder i USA med klar margin, men selskapet har ikke samme globale tilstedeværelse som sine to hovedkonkurrenter.

– Internasjonalt har AOL ikke samme status som selskapet har i USA. I praksis konkurrerer de helt likt med Yahoo! og MSN, sier Sean Kaldor, visepresident for ehandel ved Nielsen/NetRatings.

Microsofts MSN ligger på tredjeplass i verden, men leder løpet både i Canada, Australia og New Zealand, viser juli-tallene fra Nielsen/Net Ratings. Markedsbyrået har i tillegg brukt tall fra USA, Storbritannia, Irland, Singapore og Japan som basis for sine konklusjoner.

Rapporten viser også at 42 prosent av private nettbrukere besøkte handelsnettsteder i juli.

Annonse


– Til tross for at investorene frykter at det ikke er hold i e-handel trekker handelssteder på nettet til seg enorm trafikk, sier David Day, leder for analyseavdelingen ved ACNielsen eRatings.com til Reuters.

(Origo)