Annonse


«EniTelia» med nordisk samarbeide

For Enitel betyr den toårige avtalen at de styrker sin tilstedeværelse hos norske bedriftskunder i Sverige, heter det i en melding fra selskapet.

Enitel og Telia vil samarbeide om å tilby produkter og tjenester uavhengig av om kundene befinner seg i Norge eller Sverige.

Mest sentral er avtaler om installasjon, drift og service av fasttelefoni, datakommunikasjon, bredbåndstjenester, Internett og kundeutstyr som hussentraler og rutere.

Ekspansjon

– For oss betyr samarbeidsavtalen at vi lettere kan følge svenskebedriftskunder som etablerer seg i Norge. Avtalen er også i pakt medTelias ambisjoner om å søke partnerskap for å sikre en videre internasjonalekspansjon, sier Martin Henrichsson, som er ansvarlig for forretningsområdet Business Solutions International hos Telia.

– Avtalen er meget viktig for Enitel fordi vi nå også kan tilby våre norskekunder Enitels produkter og tjenester i Sverige. Dette forsterker vår posisjon i Norge som konkurrenskraftig leverandør på bedriftsmarkedet, sier direktør i EnitelBusiness Partner, Erling Nilsen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse