Annonse


NetCom-sjef etablerer risikoselskap

Klæbo har gått sammen med Stefan Petterson, med tidligere erfaring fra Kinnevik og Tele2, og startet selskapet Mobile Forza. Herfra skal de hjelpe gründerselskaper med markedsføring, produktutvikling, teknisk drift og penger.

Man vet jo aldri

– Jeg sluttet i NetCom fordi jeg ønsket å gjøre ting selv. Det som er viktig, er at man gjør det man tror på. Man vet jo aldri når opsjoner skal selges og til hvilken pris, sier Klæbo til Dagens Næringsliv.

Gevinsten på opsjonene etter at NetCom solgte sine aksjer til Telia hadde blitt på to millioner kroner, ifølge Dagens Næringsliv.

Hard konkurranse

Mobile Forza møter sterk konkurranse, blant annet fra svenske Startup Factory, ledet av tidligere konsernsjef i Ericsson Sven-Christer Nelsson. Også Palm og IBM har store investeringsprosjekter på gang, men Mobile Forza lar seg ikke skremme.

Annonse


– Vi er først i Norge som satser kun på å hjelpe trådløse gründerselskaper. Norge er også ledende i Norden på mobilt Internett blant annet som følge av de mange nye tjenesteleverandørene på mobilsiden, sir Klæbo.

Selskapet har også planer om å etablere nettverk i større Europeiske byer og i USA.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse