Annonse


LetsBuyIt vil ha 1,1 milliard

LetBuyIt vil prise hver aksje i selskapet til mellom 6 og 7 euro, det si mellom 49 og 57 norske kroner.

Aksjen blir notert på Frankfurts Neuer Markt indeks for media- og teknologi-relaterte aksjer. Nettbutikk-konsernet utsteder 16,7 millioner aksjer, og har i tillegg en reserve på 2,5 millioner aksjer i tilfelle overtegning, i følge nyhetsbyrået Bloomberg.

Børsintroduksjonen ledes av Robertson Stephens International sammen med DG Bank AG, Sal. Oppenheim Jr og Cie samt VEM. Tegningsperioden går fra idag til 10. juli, første handelsdag blir 12. juli.

LetsBuyIt hadde opprinnelig planlagt sin børsintroduksjon i mai iår, men la planen på is på grunn av det kraftige fallet i IT- og Internett-aksjer. Tyske ProSieben Media AG er største enkeltaksjonær i LetsBuyIt, og eier 20, 6 prosent av aksjene.

(Origo)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse