Annonse


Frykter UMTS-priser

Den danske regjerings beslutning om å auksjonere bort fem UMTS-lisenser er møtt med krass kritikk fra flere hold, og mange debattanter mener at regjeringen heller burde favorisert de leverandører som kom opp med de beste tilbudene.

Det danske forbrukerrådet går ikke inn i diskusjonen om auksjonene, men uttrykker sterk bekymringer over at de enorme beløpene teleselskapene venter å tjene på 3G-mobiltelefoni resulterer i tilsvarende store regninger til forbrukerne, i følge nyhetstjenesten Mediawatch.Byrået siterer et brev forbrukerrådet har sendt det danske forskningsministeriet.

I tillegg til et pristak krever forbrukerrådet at det stilles krav om minimumsdekning og utformes egne kritierier for bruken av teknologien.

(Origo)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse