Annonse


Alle skal være først i verden

Svenske Dagbladet har i samarbeid med Mobileposition startet tjenesten Där-du-är, mens Telia og Ericsson stolt presenterer sin Gula Sidorna Näre Dig, som verdens første tjeneste av sitt slag i verden, ifølge ComuterSweden.

Begge tjenesten gir informasjon tilpasset etter som hvor brukeren befinner seg, men ComputerSweden peker likevel på en liten forskjell i de to:

Telias tjeneste gjør dette automatisk, mens i Där-du-är må kunden taste inn et par opplysninger først.

Annonse


Merverdi?

Svenske Dagbladet sørger for å piffe opp sin tjeneste med værmeldinger og informasjon om butikker og handel for det området man er i, mens Gula Sidorna Nära Dig gir blant annet oversikt over nærliggende restauranter og bilverksted, skriver ComputerSweden.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse