Annonse


Tegneseriene på vei til wap

Stobritannia vil bli verdens første marked for trådløst innhold fra Cartoon Network, som har karakterer som Flintstones og Scooby Doo i sin ”stall”. Cartoon Network eies av Turner Broadcasting System (TBS), som også vil tilby nyheter fra datterselskapet CNN via den samme portalen.

– Etter våre kunngjøringer innen adsl og interaktive tv-tjenester vil denne avtalen med Mviva gi Turner Broadcasting dekning på alle de store nye interaktive plattformene, sier Mick Buckley, Managing Director hos Turner Broadcasting System i Storbritannia.

– Vi vil nå raskt utvikle innhold på linje med de teknologiske mulighetene, sier han.

Annonse


Tjener på markedsføring

Mviva, som er planlagt lansert neste måned er et samarbeidsprosjekt mellom AOL og britiske Carphone Warehouse.

Både Cartoon Network- og CNN-merket vil linkes til i markedsføring i de 320 butikkene Carphone Warehouse har i Storbritannia.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse