Annonse


Tøff kritikk mot Microsoft

For Maggs har stor tro på at når folk er ute etter en pda, går de faktisk ikke ut for å kjøpe seg en pc-boks, men en liten lommemaskin som fungerer hvor som helst, når som helst og uten de helt store krasjene.

– I prinsippet prøver de fremdeles å krympe ned en PC og de er nødt til å bruke utrolig mye penger for å prøve å overbevise folk om at de vil bære med seg en Wintel-boks i lomma, sa Maggs i intervjuet med ZDNet.

– Det er ikke slik jeg vil leve. Jeg vil kunne skru på min pda slik at den fungerer og jeg vil at den aldri skal krasje. Med andre ord vil jeg at det skal være som en Palm, fortsatte han.

Annonse


Palm er som Mac

– Vi begynte med et samstemt visjon om hvordan vi skulle drive med håndholdt databehandling og kommunikasjon på en måte som er totalt forskjellig fra PC-modellen, sa Maggs.

– Vi jobber fremdeles ut fra denne visjonen…ved å gjøre kommunikasjon og data på en enkel, personlig måte. En Palm er en Mac Plus i en veldig flott boks, sa Maggs.

Lover Internett

Tidligere i år lovet Palm at alle nye modeller fra selskapet skal komme med mulighet for mobilt Internett, enten via gsm-moduler, bluetooth-tilkobling eller andre tilkoblinger. Maggs bekrefter denne planen.

– Planen er å inkludere trådløst Internett i alle våre produkter. Vi kommer til å gjøre det til en fundamental del av hva man forventer at en Palm skal kunne gjøre, sa Maggs, som fortsatt ikke ser ut til å noe til over for PC.

– Forskjellen er at med en PC, stasjonær eller bærbar, må du tilpasse livet ditt til nettet. Vi skal tilpasse nettet til livet ditt…som er hva Palm har drevet med siden dag én, sier han.

Men man har vel kanskje grunn til å være litt oppe i skyene når man til de grader har knust alle tidligere forsøk fra giganten Microsoft i pda-markedet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse