Annonse


Nextra er kjøpekåte

I første omgang vil Nextra eie 25 prosent av selskapet. I tillegg har Nextra en opsjon på ytterligere 15 prosent.

Vil ha mer

– Denne typen investeringer er et relativt nytt territorium for Nextra. Vi regner imidlertid ikke med at det blir den siste. Tvert imot vil vi i vår tjenesteutvikling vurdere å ta eierandeler i selskaper som blir viktige underleverandører. Dette gjelder spesielt i Norge hvor vi er den ledende aktøren i Internett-utviklingen, sier direktør for Nye Medier i Nextra AS, Jan Moberg.

Produktavtale

Hovedproduktene til WebSite er produktserien Web 123 og Web123 ISP. Dette er hjemmesidegeneratorer, som gir kundene en enkel og funksjonell, men allikevel teknisk avansert Internett/Intranett løsning. Kunden vedlikeholder og oppdaterer selv websidene via sin nettleser.

Nextra har allerede inngått en avtale med WebSite om videreutvikling og bruk av Web 1-2-3 ISP beregnet på privatkunde markedet. I følge en pressemelding fra Nextra så WebSite forventer at 40.000 privatkunder vil benytte seg av Web 1-2-3 i løpet av året.

Annonse


WebSite ble etablert i 1997 og har i dag 6 ansatte. Morselskapet Seabrokers AS har en eierandel på 65 % etter emisjonen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse