Opera for Dummies

Annonse


Opera for «Dummies»

Opera for DummiesDette er den første brukerguiden for nettleseren som lanseres, og bekrefter posisjonen det norske selskapet er i ferd med å innta.

Senere i denne måneden utgir IDG Books brukerguiden Opera Web Browser for Dummies. IDG Books Worldwide Inc. har laget boken i samarbeid med Opera, og teknisk sjef i Opera, Håkon Wium Lie har skrevet forordet.

Tredje største nettleser

Utgivelsen av boken er med på å befeste den posisjonen Opera nå har fått på verdensmarkedet, og nettleseren er i dag verdens tredje største nettleser etter Internet Explorer og Netscape.

-Vi er meget fornøyde med at Opera blir en del av Dummies-serien. Jeg tror denne boken vil være en verdifull ressurs for våre brukere, uttaler Jon von Tetzhner, adm. direktør i Opera, i en pressemelding.

Annonse


Fjær i hatten

Dummies-serien fra IDG Books har en dominerende posisjon på markedet for forbrukervennlige bøker innen informasjonsteknologi. Alle de viktigste operativsystem, programmer, programmeringsspråk osv har blitt utgitt i serien, og det er absolutt en fjær i hatten for det norske selskapet at de nå får sin egen Dummies-bok.

Opera for Dummies vil koste cirka 230 kroner, og inkluderer en CD-rom med en 30-dagers testversjon av nettleseren.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse