Annonse


11Mbit/s på mobilen

Mobiloperatører vil nå få muligheten til å tilby trådløst Local Area Network (LAN) til sine bedriftskunder. Mobile Operator Wireless bruker GSM- og SIM-baserte sikkerhetssystemer for å gi sikker trådløs datatilgang til lokalnett og Internett i kontorlandskap, flyplasser og hoteller, melder Nokia. Hastigheten på oppkoblingen skal på det beste kunne nå 11Mbit/s.

Visjonen

– Dette initiativet illustrerer tydelig vår visjon for det mobile informasjonssamfunnet og gir våre operatørkunder muligheten til å tilby tjenester som kombinerer mobilitet med høyest mulig datahastighet på radiooppkobling, sier Nokias visepresident Pekka Soini.

Det er meningen at den nye løsningen for mobilt trådløst lokalnett skal komplimentere Nokias eksisterende serverløsninger for Intranett via GSM. Mobilselskapet regner med å ha produkter for Mobile Operator Wireless LAN ute på markedet i begynnelsen av 2001.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse