Annonse


Transeuropeisk multiportal

Det nye firmaet med tilhørende portal har fått navnet Vizavvi, et spill på den franske frasen ”vis-à-vis”, og det skal være en personlig skreddersydd tjeneste med muligheter for e-post, kalenderfunksjoner, adressebok, søkemotor, e-handel og multimedia.

Alt-i-ett

Det hele samles altså under ett og samme domenenavn, og skal etter planen være tilgjengelig på de fleste tenkelige terminaler, være det PC, mobiltelefon, TV eller PDA. VivendiNet og Vodafone håper å nå ut til 70 millioner brukere i Europa.

Vizzavi setter opp sitt hovedkvarter i London, med større kontorer i Frankrike, Tyskland og Italia i første omgang.

En ny æra

– Gitt portalens mulighet for tilgang fra forskjellige typer terminaler, det strømlinjeformete innholdet, og det store antallet brukere kommer Vizzavi til å bli den første portalen i Internetts andre tidsalder, sier adm. direktør Jean-Marie Messier i en melding fra Vivendi.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse