Fotballimål

Annonse


Fotball for pasjonerte

FotballimålAt lanseringen av portalen er planlagt samtidig med EM i fotball, som starter 10. juni, er neppe tilfeldig. Men allerede i nå i mai vil portalen presentere statistikker, chat, spill og e-handel for fotballrelaterte produkter m.m.

– Eurofootball.com skal være linken mellom nasjonal- og europeisk fotball, hvor tilhengere fra alle de store fotballnasjonene møtes, sier Peter Winitsky, en av gründerne til portalen.

Eurofootball.com, forventer et stort antall besøkende og stiller store krav til sine tekniske leverandører.

– Vi har valgt Oracle og Sun som leverandører fordi vi har behov for en robust plattform som håndterer stor vekst, sier teknisk ansvarlig Henning Strand.

Eurofootboll.com har en målsetting om å bli den ledende europeiske fotballportalen der kjærligheten til sporten er en vesentlig byggesten. Portalen skal presentere interaktivt innhold med skreddersydde tjenester som de mener vil bidra til å styrke relasjonene mellom europeiske supportere, klubber og andre som dyrker denne sporten.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse