Annonse


Visor sliter med tilleggsproduktene

Da Handspring lanserte sine Visor-modeller i fjor høst lovte de at det skulle komme en rekke nye tilleggsmoduler som kunne puttes i Sprinboard-ekspansjonsporten i PDA-ene til selskapet – og de skulle komme raskt. Men de har latt vente på seg, skriver amerikanske ZDnet.

Noe av det som skulle komme like etter lanseringen var radio, personsøker, mobiltelefon og mp3-spiller, men hittil har man fått 11 produkter, hvorav det mest spennende skal være et kamera Ideo.

Mangler komponenter

En av toppsjefene i Handspring hevder at det ikke er problemer med teknologien, men heller at alle selskapene som har dukket opp rundt Visor-teknologien sliter med komponentmangel.

Annonse
– Selv om jeg innser at det har vært forsinkelser på modulene er det viktig å fokusere på at hvert eneste av disse selskapene har forskjellige problemer og at dette ikke er softwareproblemer. Men vi hjelper disse med å løse problemene, sier Lee Epting, som står for forretningsutvikling i det amerikanske selskapet.

Tekniske problemer

Mange Handspring-utviklere er mindre selskaper som sliter med å vokse som et selskap samtidig som de skal utvikle et avansert produkt, skriver ZDnet.

Kartselskapet Marcosoft, som lagde programmet Quo Vadis, planla å lansere software til Navicoms GPS-modul i november i fjor, men ifølge Marcosofts talsmann, Tino Frigino, har tekniske problemer ført til at denne datoen har blitt utsatt til slutten av denne måneden.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse