Annonse


Bedre helse gjennom samarbeid

– Det er kampen om internett-brukerne som gjør at de to portalene inngår et redaksjonelt samarbeid. Guiden.no lar sin nyetablerte redaksjon jobbe med nyheter og annet redaksjonelt innhold, og overlater alt av helse- og livstils-nyheter til vitastart.no, heter det i en melding fra selskapene.

De tekniske løsningene gjør at begge portalene får økt antall visninger og dermed økt inntektspotensiale.

Brukerstyring
– Det er våre brukere som i realiteten avgjør innholdet på vår portal. Når de vil ha helse- og livsstil-stoff så får de det. Men det er ingen grunn til at vi skal gjøre den jobben Vitastart.no allerede gjør, sier direktør Ragnar Christiansen i Guiden.no.

Journalistene i Guiden.no skal skrive om andre ting.
– At avtalen gir begge parter økt inntjening er selvsagt en hyggelig bi-effekt, sier Christiansen.

Adm. direktør Øivind Horpestad i Vitastart.no sier avtalen gir begge muligheten til å bli best innen sine nisjer. Avtalen gjelder fra og med 10. mai.

Annonse