Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Wap for golfere

MetWorld er en ny tjenesten fra Aspiro og svenske meteorologer. Med den kan du sjekke været i over 2.000 byer og turiststeder verden over. Ifølge selskapet skal det være perfekt for golfere.

Den nye værtjenesten MetWorld vil være en viktig del av Aspiros portfolio for tjenester og applikasjoner som er rettet mot mobiloperatører og portalutviklere.

Med MetWorld vil brukerne alltid ha tilgang til lokale værmeldinger, uansett om de er ute på forretningsreise, ferie eller bare er ute og tar et slag golf, skriver Aspiro i en pressemelding.

For golfere

Tjenesten tilbyr tre eller fem dagers forhåndsvarsel for mer en 2.000 byer, turidssteder og golfbaner over hele verden. Mobilbrukere kan også velge å motta umiddelbare værmeldinger ved å abonnere på en daglig tjeneste eller ved å trykke på et par av mobilens taster.

Selskapet venter at tjenesten vil bli populær blant golfer, som nå kan sjekke været på flere golfbaner før man bestemmer seg for hvor man skal dra.

Kunden bestemmer

– Avtalen med SMHI (Sveriges metorologiska og hydrologiska institut) betyr at vi nå kan tilby værmeldinger og rapporter fra en rekke land rundt om i verden. Vi kan skreddersy våre applikasjoner til å inkludere mulige tjenester ut fra kundens behov, sier Magnus Liljegren, sjef for Aspiro Content Aggregation.

– Avtalen er strategisk viktig i forhold til vår ambisjon om å etablere langsiktige samarbeids- og partneravtaler med forskjellige innholdsleverandører verden over, sier han.