Annonse


MyWAP.no med viktig waptjeneste

For fra i morgen, tirsdag, kan man bruke waptelefonen til å lese e-post, uavhengig av hvilken telefon og hvilken e-postleverandør man har. Det er den norske wapportalen MyWAP.no som faktisk hevder de er den første norske portalen som tilbyr tjenesten.

Stor betydning

– Wap har hittil vært et ekstratilbud for de som må holde seg kontinuerlig oppdatert på nyheter. At man nå også kan bruke teknologien til å lese e-post uansett hvor man er, får stor betydning for mange, sier daglig leder Kenneth Marken i portalen MyWAP.no.

Marken tror flere vil få øynene opp for den nye teknologien etter hvert som bruksområdene blir flere.

Annonse
Trenger e-post

Marken mener at den eksplosive økningen i bruken av tekstmeldinger viser behovet for å kunne sende og lese beskjeder uansett hvor man er. Telenor Mobils abonnenter alene sender over 10 millioner tekstmeldinger hver uke.

– Tekstmeldinger er bra for de aller korteste beskjedene, men det er et stort behov for å kunne lese vanlig e-post uansett hvor man er, sier Marken, og røper samtidig at han tror det viktigste bruksområdet vil være sjekking av e-post.

Din portal

MyWAP.no ble lansert tidlig i april som et alternativ til portalene som NetCom og Telenor sto bak. Et godt alternativ, mener vi. Her kan du faktisk sette opp din egen portal slik at du bare får det wapinnholdet du er interessert i.

Det eneste problemet med tjenesten er når du må taste inn den litt kryptiske wapadressen din, men når det er gjort er det bare å bokmerke siden. Da kommer du deg raskt tilbake til din egen lille portal.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse