Annonse


Japansk suksess brer seg

Det nye Super Doccimo-håndsettet kan veksle mellom DoCoMos mobilnett PDC og trådløst nettverk PHS, og er en i-mode-tilpasset utgave av operatørens Doccimo dual mode-telefon som ble lansert for et år siden.

Selv om i-mode tilbys på NTT DoCoMos PDC-nettverk, er det første gang PHS-brukere får tilgang til tjenesten. NTT DoCoMo håper i-mode vil sette fart på omsetningen av PHS, som det overtok fra sitt moderselskap NTT i desember 1998.

Utrolig populært

NTT DoCoMOs i-mode tjeneste har vist seg å være hemningsløst populært blant japanerne, og fikk på kort tid 6,2 millioner kunder og rundt 10.000 websteder.

Annonse
Tjenesten gjør det mulig å overføre større mengder data via mobiltelefonen, og har blitt så populær at kapasiteten på tjenesten har vært helt sprengt. NTT DoCoMo har derfor måttet kutte ut markedsføringen og si nei til å ta inn nye brukere.

Innen utgangen av mai håper selskapet å ha løst kapasitetsproblemene.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse