Annonse


Stemmestyrt Palm til bilen

Palm-eiere skal om ikke lenge kunne bruke PDA-en sin for alt den er verdt også når de er ute og kjører bil.

Nå kan de jo i og for seg gjøre det allerede i dag, men avtalen med Delphi skal sørge for at de kan betjene den elektroniske tidsplanleggeren uten å måtte flytte hendene fra rattet.

Ikke lenger håndholdt

Delphi hevder at de vil lage en krybbe som får plass i en koppeholder, og som kan kobles til bilens 12-volt anlegg via uttaket til sigarettenneren. utstyret har talegjenkjenning, og skal gjøre det mulig å både sende og motta informasjon via den “håndholdte”, som altså ikke lenger er håndholdt.

Annonse
Systemet skal tilpasses Palm.Net-tjenestene slik at Palm.Nets kunder får tilgang til nyheter, værvarsel, sport, finansinformasjon, e-post og Internett rett og slett ved å trykke på en knapp og be om det.

Først i verden

Delphi hevder de vil være den første bildelprodusenten som kan tilby et system som gir tilgang til alle funksjonene i Palm-en.

Palm på sin side understreker at det ikke dreier seg om noen eksklusiv rett til å produsere slikt utstyr, og at det er fritt frem også for andre som kunne tenke seg å utvikle denne typen produkter.

PS.

Om ikke salget av stemmestyrte Palm-holdere til bilen skulle gi Delphi tilstrekkelige inntekter vil de sikkert kunne tjene en del ekstra på sitt øvrige produktspekter.

Delphi produserer nemlig støtfangere og annet utstyr utvilsomt kan få bruk for etter å ha stirret på Palm-en i stedet for på trafikken…

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse