Annonse


Dell skal selge Palm

Avtalen som ble inngått tidligere denne uken går ut på at Dell, som er verdens nest største PC-produsent, vil bruke sine direktesalgskanaler og websidene sine til å selge Palm-produtker i USA.

Tidligere har Dell-kunder bare hatt muligheten til å kjøpe et lite antall Palm-produkter.

Bred løsning

Palm fortalte samtidig at de vil jobbe med Dell for å støtte den økte etterspørselen etter selskapets produkter i bedriftsmarkedet. Palms produkter er tilgjengelig for bedriftsmarkedet gjennom Dellware-programmet og for privatkunder gjennom www.gigabuys.com

– Palms håndholdte produkter gir våre kunder flere valgmuligheter innen dataløsninger, alt fra store servere til det som passer i håndflaten, sier Karen Fuller, vice president hos Dellware Product Division.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse