Annonse


Norsk supertelefon klar til sommeren

Etter det Wapland.no forstår skal en prototyp av telefonen nå befinne seg til testing i Tyskland. Dersom den tilfredsstiller kravene ligger alt til rette for produksjon av den første serien.

I første omgang dreier det seg om beskjedne 200 telefoner, men blir produktet godt mottatt vil det neppe gå lang tid før samlebåndet setter fart på alvor.

Magnesium

Telefonen som nå er til testing er utstyrt med et stort trykkfølsomt display. Den er laget i magnesium, noe som gjør den sterk og lett, samtidig som metallet skjermer godt mot uønsket elektromagnetisk stråling. Telefonen skal være utstyrt med mus og har navigasjonstaster på endene.

Annonse
Den første versjonen av telefonen benytter operativsystemet Windows CE og skal være utstyrt med et 1500 mAh batteri som standard. Dette skal gi en standbytid på utrolige 750 timer, eller drøyt 31 dager!!!!

Telefonen har selvsagt en fullverdig wapbrowser og alle de funksjoner du kan forvente av en moderne profftelefon.

Superhemmelig

Omstendighetene rundt selskapet bak den norske supertelefonen er foreløpig viklet inn i et slør av hemmelighetskremmeri. Men etter det Wapland.no har brakt på det rene skal det dreie seg om et såkalt ”joint venture” der flere tunge investorer deltar. Selskapet skal ha base på Aker Brygge, og på rollelista finnes flere kjente navn fra norsk finansmiljø.

Men selv om det ennå ikke er mange som kjenner til mobiltelefonprosjektet har enkelte åpenbart forstått at noe er på beddingen. I gråmarkedet skal interessen for å kjøpe aksjer i selskapet ha tatt seg opp betydelig!

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse