Telenor SurfPhone

Annonse


Smart telefon-trekk

Telenor SurfPhoneOg flere nye tjenester kan ventes.
– Vi ønsker også å tilby banktjenester med betalingsløsninger og lignende , sier Ole Tom Nomeland, informasjonsdirektør i Telenor Privat, til ITavisen.no.

Telefonen, som også kan brukes til surfing på Internett, har vært i handelen i en uke.

Lokale nyheter


A-pressen Nett AS og Telenor inngikk i forrige uke en avtale hvor A-pressens mange nettaviser vil levere oppdaterte lokalnyheter til portalen.

Annonse


Begge parter sier de er meget fornøyd med avtalen, og Telenor har også planer om å tilby flere tjenester spesielt som er spesielt rettet på SmartPhone-brukerne.

Utfyller andre produkter
– Men er ikke en slik type telefon overflødig med utviklingen av det trådløse Internett?

– Dette er ikke er overflødig produkt. SmartPhone er ett supplement til andre type tjenester, sier Nomeland. Han vet ikke hvor mange telefoner som hittil er solgt, men uttaler at den foreløpige responsen har vært god.

Overrasket over etterspørselen
Markedskonsulent Frode Grettland i Telenor Teleterminaler fortalte onsdag til Nettavisen, at over 1 000 kunder har anskaffet produktet.

– Vi har hatt overraksende stor etterspørsel etter SmartPhone, sier Manuell Valdés, butikksjef i Telehuset i Oslo sentrum. På litt over en uke har over 50 telefoner blitt solgt fra deres butikk, noe som er i overkant av hans forventinger.

Valdés synes dette er et høyt antall, fordi telefonen er et relativt dyrt produkt og har begrenset bruksområder.

– Telefonen mangler en rekke funksjoner jeg selv synes er nødvendige, og derfor ville jeg ikke kjøpt den selv, sier butikksjefen.

Over tusen er solgt
Internetterminalen ble lansert for halvannen uke siden, og den muliggjør mottak av e-post, surfing på Internett og sending av tekstmeldinger i tillegg til ordinære telefontjenester.

Nettavisen kunne i går melde at cirka tusen terminaler er solgt. Informasjonsdirektør Ole Tom Nomeland i Telenor Privat, kan ikke bekrefte disse tallene.

Annonse