Annonse


Vil bekjempe Rogus.com

Forretningsideen til Rogus.com er å utnytte andre nettsteders rubrikkannonser. Deres søkemoter finner annonser fra blant annet Finn.no, Stepstone og Eiendomsnett, og presenterer linkene på sine egne sider.

Rogus.com formidler rubrikkannonser for eiendom, biler, reiser, motorsykler og arbeidsmarkedet.

Vil gå rettens vei
Terje Seljeseth i Finn.no, vurderer å gå rettens vei for å stanse nyetableringen. Han betviler lovligheten av slik virksomhet, og kontaktet onsdag jurister for å få klarhet i dette, skriver Dagens Næringsliv.

– Vi vil kjempe med nebb og klør for å hindre at Rogus stjeler informasjon fra oss, sier Seljeseth.

– Vi stjeler ikke annonser, vi strukturerer informasjon, sier gründeren av portalen, Ronald Sandei Rogus. Han mener at selskapet konsept er unikt, og ønsker ikke å karakterisere seg som en konkurrent til Finn.no.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse