Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Portal samler rubrikkannonser

Rogus.com åpnet torsdag sin nettportal. Selskapets søkemotor finner rubrikkannonser på andre nettsteder, og gir brukeren resultatet.

Annonser på nett
Portalen, Rogus.com, er basert på en norskutviklet teknologi laget av internettkonsulentselskapet Mandator. Teknologien foretar såkalte intelligente søk på Internett.

I første omgang satser Rogus.com på å finne rubrikkannonser for; eiendommer, bil, reiser, jobber og motorsykler.

– Ved hjelp av Rogus.com blir Internett tilgjengelig for langt flere. Forbrukerne vil få en bedre oversikt over rubrikkannonser som finnes på nettet. Dermed blir det opptil forbrukeren selv å finne frem til det beste og billigste tilbudet, skriver selskapet i en pressemelding.

– Den viktigste målsetningen ved utviklingen av dette tilbudet på Internett, har vært lage en tjeneste som er enkel og oversiktelig, står det i pressemeldingen. Rogus.com tror at de med sin tjeneste vil appellere til de som synes Internett er uoversiktelig.