Annonser på nett

Annonse


Portal samler rubrikkannonser

Annonser på nettPortalen, Rogus.com, er basert på en norskutviklet teknologi laget av internettkonsulentselskapet Mandator. Teknologien foretar såkalte intelligente søk på Internett.

I første omgang satser Rogus.com på å finne rubrikkannonser for; eiendommer, bil, reiser, jobber og motorsykler.

– Ved hjelp av Rogus.com blir Internett tilgjengelig for langt flere. Forbrukerne vil få en bedre oversikt over rubrikkannonser som finnes på nettet. Dermed blir det opptil forbrukeren selv å finne frem til det beste og billigste tilbudet, skriver selskapet i en pressemelding.

– Den viktigste målsetningen ved utviklingen av dette tilbudet på Internett, har vært lage en tjeneste som er enkel og oversiktelig, står det i pressemeldingen. Rogus.com tror at de med sin tjeneste vil appellere til de som synes Internett er uoversiktelig.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse