Annonse


Palm fortsetter oppturen

Det var på onsdag at den amerikanske lommedatagiganten kunne legge frem tallene fra tredje regnskapskvartal (Q3), som endte 25. februar år 2000. Tallene viste at inntektene økte til 272,3 millioner dollar (2,24 milliarder kroner), hele 116 prosent over de 125,9 millioner dollarene (1,04 milliarder kroner) som selskapet dro inn i 3Q i fjor.

Best opplevelse

– Vi er veldig fornøyd med å kunne vise til en så sterk finansiell vekst i etterkant av vår børsintroduksjon, sa adm. direktør Carl Yankowski i Palm.

– Det er tre grunner til styrken til selskapet; den enorme fleksibiliteten og aksepten til Palm operativsystemet, det faktum at vi som selskap går mot store, voksende og relaterte markeder, samt at vi fokuserer på å gi brukerne den beste opplevelsen, fortsatte Yankowski.

Annonse
Snur trenden

Inntektene på 272,3 millioner dollar i Q3 økte også med 5 prosent i forhold til foregående kvartal da inntektene endte på 258,6 millioner dollar (2,13 milliarder kroner).

– Vår inntektsøkning i tredje kvartal var veldig imponerende med tanke på at dette kvartalet vanligvis er vårt tregeste og har også pleid å være merkbart ned fra andre kvartal, kommenterte finansdirektør Judy Bruner i Palm.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse