Annonse


Finn ukens vin på wap

Apéritif-tjenesten er laget av de tre studentene, Kenneth Raknes, Per Martin Johansen og Kenneth Hansen fra Høgskolen i Rena på Hedmark. Studentene jobber også videre med tjenester for Apéritif, og det neste på programmet er få pollisten på waptelefonen.

Mye innhold

Det du får vite gjennom tjenesten er:

 • Navn på vinen
 • Pris og varenummer
 • Passer til
 • Om vinen
 • Forrige ukes vin
 • Om Apéritif

  Det er i dagens tjeneste også mulig å få oversikt over de vinenes som har blitt valgt til ukens vin tidligere. Du også få Ukens vin som tekstmelding på vanlige mobiltelefoner (les mer om dette på http://www.aperitif.no/vin/article.jhtml?articleID=320978).

  Du kan finne Ukens vin-tjeneste på www.aperitif.net/ukensvin.wml eller ved å gå til ”markedsplass” på Telenor Mobils wapportal djuice.com.

  Annonse


 • Annonse


  Annonse


  Annonse