Arkiv

Annonse


Nextra får nye ledere

ArkivSveinung Hole (ny administrerende direktør), Rolv-Erik Spilling (ny direktør for produkt- og forretningsutvikling) og Diego MacKee (ny markedsdirektør), vil sammen med Dag Mjelde (teknisk direktør) og Kirsten Dalholt (økonomidirektør) utgjøre den nye ledelsen av Nextra i Norge.

Ledelsen av Nextragruppen og forretningsområdet Internett i Norge forblir uendret, melder Telenor.

– Finne entreprenører
– Nextra er et ungt selskap med et fantastisk potensiale. Vi har søkt å finne ledere med samme profil, som allerede har vist stor dyktighet og som har en iboende entreprenørkultur, sier konserndirektør Morten Lundal, som har ansvar for Nextra-gruppen og forretningsområdet Internett i Telenor.

Sveinung Hole (32) kommer fra stillingen som direktør Global Strategies (22 land) og som administrerende direktør for Berlitz International Inc. i Norden.

Annonse


Hole er siviløkonom av utdannelse og har spesialisering innen International Corporate Management.

Rolv-Erik Spilling (33) kommer fra stillingen som direktør for Internett-divisjonen til Alcatel i Norge. Spilling vil med sin brede erfaring, både nasjonalt og internasjonalt, bidra sterkt til å videreutvikle produkt- og tjenestesiden i Nextra. Spilling er utdannet sivilingeniør.

Diego MacKee (33) kommer fra PriceWaterhouseCoopers hvor han har vært sjefskonsulent med e-business og CRM (Customer Relationship Management) som hovedansvarsområder. MacKee er utdannet sivilingeniør innen telekommunikasjon.

Diego MacKee har allerede tiltrådt sin nye stilling, mens Rolv-Erik Spilling begynner i Nextra i mai og Sveinung Hole i august.

Fram til 1. august er Kirsten Dalholt fungerende administrerende direktør.

Annonse


Annonse


Annonse