Annonse


Wapseminarer over hele landet

Hovedformålet for de to selskapene er å demonstrere de tjenestene som pr. i dag kan brukes fra mobile terminaler. Samarbeidet vil bli lansert med en serie seminar i flere byer i Norge, skriver selskapene i en pressemelding.

Gjør hverdagen enkel

– Av alle nye teknologier som stadig blir presentert for forbrukeren er mobilt Internett noe som virkelig kan gjøre hverdagen enklere, både for privatpersoner og profesjonelle brukere, sier Johan-Fredrik Haugen i Telenor Mobil.

– Det er likevel slik at enkelte mobiltelefontjenester basert på wap, er av en slik karakter at det er behov for å demonstrere disse til brukerne slik at de selv kan se og erfare fordelene med den nye teknologien.

Annonse
I forbindelse med dette samarbeidet planlegger Aspiro og Telenor Mobil en serie med seminarer rundt om i Norge for å demonstrere waptjenester. Den første i denne serien, som er planlagt i begynnelsen av april, vil besøke Trondheim, Bergen og Oslo.

For transportbransjen

Tjenesten som presenteres er Aspiro Fleet Manager, som primært retter seg mot transport, logistikk og budbilbransjen. Med Aspiro Fleet Manager kommuniserer transportledelsen fra en standard pc med Internett til sjåførens waptelefon.

Aspiro Fleet Manager gjør transportledelse både enklere og mer effektivt for transportselskaper og budbiler uten at de må investere i kostbart utstyr eller spesialteknologi.

– Aspiro Fleet Manager er bare et eksempel på en av de mange waptjenestene vi tilbyr, sier daglig leder Harald Nesset i Aspiro Norge.

Mobile Aspiro

Aspiro utvikler mobile applikasjoner og tjenester ved å bruke wap, SMS, GPRS og andre innovative teknologier. Aspiro tilbyr operatører, innholdsleverandører og mobile organisasjoner en rekke løsninger; fra ferdige pakkeløsninger til strategisk rådgiving innen verdiøkende tjenester.

Selskapet har siden starten i 1998 rekruttert over 100 medarbeidere fordelt på kontorer i Norge, Sverige, Luxembourg, USA og Hong Kong.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse