Annonse


Nå florerer snart WAP-spillene

Det nye selskapet vil ha hovedkontorer i Paris og Tokyo, men har også planer om å ekspandere inn i de viktigste europeiske landene før juli.

Ludi Wap vil tilby digitalt innhold til operatører, produsenter og forbrukere i disse landene og innholdet vil være tilpasset hvert lands teknologiske standarder og kultur.

Online og offline

Hovedmålsetningene til Ludi WAP er for det første å utvikle online-spill til bruk i Japan (i-mode) og Europa og USA (WAP), i tillegg til offline-spill som utnytter kapasiteten i den nye generasjonen telefoner. Den store kapasiteten gjør det nemlig mulig å ha interaktivt innhold med høy kvalitet.

Den andre hovedmålsetningen til selskapet er å skape en sammenhengende produktlinje av i-mode- og WAP-tjenester – først i Japan og Europa, så i USA.

Annonse
Har rettigheter

Fordelen med at selskapet er startet av blant annet det franske selskapet Ubi Soft Entertainment er at det får glede av rettighetene til de spillene og figurene som dette selskapet har utviklet. Ludi Wap vil derfor være i stand til å tilby spillere over hele verden et stort og variert innhold meget hurtig.

Ludi Wap vil utvikle teknologisk ekspertise både innen den nåværende G2-teknologi og i neste generasjon mobilteknologi (G3), som vil bli introdusert i Japan tidlig i år 2001 og i Europa tidlig i år 2002.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse